Matematik

HJÆLP ! :s helt lost :/

06. oktober 2009 af Magnus22 (Slettet)

Hej søde mennesker. kig lige engang på regnestykkerne. Hvorfor giver den øverste mindre end den nederste, når den enste forskel er 50, imod 25..? :s

(24*60+2630*1,65-20,7*50-676,2)*1,4=5695,62

(24*60+2630*1,65-20,7*25-676,2)*1,4=6420,12

PS. skal finde ud af det iforhold til noget med BMI, så det kan godt passe, forstår bare ikke helt hvordan?

På forhånd mange tak :D


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. oktober 2009 af Walmart (Slettet)

Fordi du siger MINUS 20.7 * 50. og det er jo et større beløb end 20.7 * 25. Enig? Forskellen er 20.7 * (50-25) = 5175


Svar #2
06. oktober 2009 af Magnus22 (Slettet)

jo, godt set. mange tak :D


Skriv et svar til: HJÆLP ! :s helt lost :/

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.