Matematik

Funktioner

07. oktober 2009 af lbhijæææ (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej håber på noget hjælp til denne opgave, På forhånd mange tak

Givet funktion f(x)=x/√x+2 , x∈R\R_

Bestem gradtallet for den spidse vinkel mellem tangenterne til grafen for f i punkterne P og Q, hvor P har førstekoordinaten 1, mens Q har anden - koordinaten 9/5. til hjælp oplyses, at f er injektiv

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2009 af mathon

f '(x) = (0,5x+2)/(x+2)1,5


Svar #2
07. oktober 2009 af lbhijæææ (Slettet)

Jep i know, kunne du hjælpe med en formel?


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. oktober 2009 af mathon

tan(vspids) = |a2-a1|/|1+a1·a2|

når
     tangent1: y = a1x + b1
     tangent2: y = a2x + b2

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. oktober 2009 af Walmart (Slettet)

Se vedhæftning  


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. oktober 2009 af Walmart (Slettet)

Jeg kom til at skrive 26.694 - 14.174 = 12.520

Det er selvfølgelig 25.694 - 14.174 = 11.520

(:


Svar #6
08. oktober 2009 af lbhijæææ (Slettet)

Det forstår jeg ikke du kan få det til, for bag i min bog står der svar, og til opgaven står der svaret er 7,55 grader??


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.