Matematik

Funktioner

16. oktober 2009 af lbhijæææ (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej lidt hjælp til denne opg.

Funktionen f er givet ved f(x) = x * Inx. løs uligheden f ' (x) < 2

På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. oktober 2009 af NejTilSvampe

 f ' (x) = x*1/x + ln(x)*1 = ln(x) + 1

ln(x) + 1 < 2

ln(x) < 1

x < e

er mit bud..


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. oktober 2009 af peter lind

Prøv selv at differentier og sæt uligheden op.


Svar #3
16. oktober 2009 af lbhijæææ (Slettet)

er NejTilSvampe's svar korrekt ?


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.