Matematik

ekspontiel funktion

20. oktober 2009 af englo (Slettet) - Niveau: C-niveau

jeg har problemer med følgende stykke, håber der er nogle der kan hjælpe, da det haster!:

opgave går ud på at jeg give en Bestemmelse af et funktionsudtryk for modellen

jeg skal behandle talmaterialet, kan det være en fordel at sætte x = antal år efter 1975 og y = BNP pr. indbygger (US $).

År 1975 1980 1985 1990 1995 2000 2003
BNP pr. indbygger (US $) 135 173 269 364 603 856 1067
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. oktober 2009 af Walmart (Slettet)

Se vedhæftning


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. oktober 2009 af Walmart (Slettet)

Eller hvis x skal være i år efter 1975, så se vedhæftning.

Vedhæftet fil:Regression.png

Svar #3
20. oktober 2009 af englo (Slettet)

men jeg skal vise med udregninger, hvordan jeg har gjort! og jeg er ikke sikker på hvordan jeg laver eksponentiel regression, så kunne du ikke vise mig det? :P


Svar #4
20. oktober 2009 af englo (Slettet)

men i funktionen er x år efter 1975, men hvordan kan det så passe at når jeg indsætter f.x. x=5 at det giver 183,85 og ikke 173, som det skal?


Skriv et svar til: ekspontiel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.