Matematik

Hvad betyder tegnet?

20. oktober 2009 af kiuwr (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej derude (:

Vi har i øjeblikket om funktioner hvor jeg har fået stillet en opgave. Mit problem er så at der er et symbol i denne opgave jeg ikke forstår.

(se vedhæftet fil)


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. oktober 2009 af Erik Morsing (Slettet)

det betyder "tilhører", her er tale om et interval


Svar #2
20. oktober 2009 af kiuwr (Slettet)

Hvordan laver jeg så opgaven?

skal jeg bare tegne grafen for x3, x-2 og x1/3?


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. oktober 2009 af mathon

det betyder "tilhører", her er tale om en mængde på listeform

kort:
du skal tegne graferne for funktionerne
f(x) = x3
f(x) = x-2
f(x) = x1/3
 


Skriv et svar til: Hvad betyder tegnet?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.