Matematik

Rette mine reduktioner.

22. oktober 2009 af Manjajensen (Slettet)

Hej. er der nogle der vil være sød at rette.

2(6-4x)-5(3+2x)+6=

2*6-2*4x-5*3-5*2x+6

12-8x-15-10x+6

12-15+6=3

-8x-10x=-18x

3-18x

y(3+y)-(2+y2)

y*3+y*y-2-y2

3y+y2-2-y2

3y-2

6a(3-2a)-2a(1+a)-15a

6a*3-6a*2a-2a*1-2a*a-15a

18a-12a2-2a-2a2-15a

18a-2a-15a=a

-12a2-2a2= -14a2

a-14a2

a(a+1)-a(a-3)-4a

a*a+a*1-a*a+a*3-4a

a2+a-a2+3a-4a

a2-a2=0

a+3a-4a=0

0

Er de rigtige. håber på svar!


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2009 af MN-P (Slettet)

2(6-4x)-5(3+2x)+6=

2*6-2*4x-5*3-5*2x+6

12-8x-15-10x+6

12-15+6=3

-8x-10x=-18x

3-18x

Du mangler lighedstegnene mellem udregningerne.

De to afmærkede linier bør skrives samlet, såleden;

12-15+6-8x-10x=

3-18x

Du laver tilsvarende fejl i de andre stykker, ellers ser det rigtigt ud.


Skriv et svar til: Rette mine reduktioner.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.