Matematik

Start Hjælp til vedhæftet dokument

24. oktober 2009 af Redbeast (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg kan ikke rigtige komme igang med at regne den vedhæftet opgave, er der mon nogle som måtte have et guldkorn eller 2, jeg har på fornemmelsen at det er mening at jeg skal bruge differential regning, men er som sagt åben for alle forslag...........

Vedhæftet fil: Opgave2.doc

Brugbart svar (1)

Svar #1
24. oktober 2009 af ibibib (Slettet)

Differentialregning og Pythagoras.

Kald fx CR for x, så er DR = 15-x.


Svar #2
25. oktober 2009 af Redbeast (Slettet)

Tak for hjælpen, men er det muligt at få et hint mere, her er hvad jeg indtil nu er kommet frem til...

Ligning nr.1

x^2-30x+274 = C^2

Ligning nr.2

x^2+20,25 = C^2

Mangler lidt hjælp til hvordan jeg for disse ligninger til at blive til en funktion, håber at du har flere guldkorn at byde ind med........


Brugbart svar (1)

Svar #3
25. oktober 2009 af ibibib (Slettet)

f(x) = √(x2+4,52) + √((15-x)2+72)


Svar #4
25. oktober 2009 af Redbeast (Slettet)

Tak for hjælpen, så lykkes det at få opgaven til at gå op


Skriv et svar til: Start Hjælp til vedhæftet dokument

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.