Matematik

rette

25. oktober 2009 af Manjajensen (Slettet)

Ann og Esben løber hver 60 meter på tilsammen 27 sekunder. Esben løber kun halvt så stærkt son Ann. Hvor hurtigt løber Esben og Ann på 60 meter?

x+x+2=27

x+x=27-2

2x=25

x=25/2

x=12,5 sek (Esben)

Er det sådan eller hvad?


 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2009 af Simon2 (Slettet)

 x+2x=27

x=9

Esben løber altså strækningen på 18sek og Ann løber den på 9sek.


Skriv et svar til: rette

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.