Matematik

RETTELSE AF EN TEKSTLIGNING?

25. oktober 2009 af Manjajensen (Slettet)

Ann og Esben løber hver 60 meter på tilsammen 27 sekunder. Esben løber kun halvt så stærkt son Ann. Hvor hurtigt løber Esben og Ann på 60 meter?

x+x+2=27

x+x=27-2

2x=25

x=25/2

x=12,5 sek (Esben)

Er det sådan eller hvad?

Forklar mig det, hvis det ikke er rigigt


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2009 af Isomorphician

To ligninger med to ubekendte:

(i): A + E = 27

(ii): E = 2A


Skriv et svar til: RETTELSE AF EN TEKSTLIGNING?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.