Matematik

jeg har et problem med at løse denne regnstykke.

26. oktober 2009 af Smukkerose (Slettet)

5*4√x = 10,5


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2009 af Erik Morsing (Slettet)

x1/4 = 2,1 (reduceret, brug logaritmer


Svar #2
26. oktober 2009 af Smukkerose (Slettet)

x1/4 = 2,1 er det resultatet ?

eller er der mellem regning ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. oktober 2009 af Erik Morsing (Slettet)

skriv det lige først, som jeg skrev det


Skriv et svar til: jeg har et problem med at løse denne regnstykke.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.