Matematik

udregning af hvornår y=30+0,85x krydser y=0,99x

29. oktober 2009 af askek91 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 hvordan regner jeg det ud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. oktober 2009 af mathon

30 + 0,85x = 0,99x


Svar #2
29. oktober 2009 af askek91 (Slettet)

 hvordan kommer jeg så videre derfra? det dér havde jeg også selv gang i, men så knaste det..


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. oktober 2009 af mathon

30 + 0,85x = 0,99x                     subtraher 0,85x

30 = 0,14x                                  divider med 0,14

30/0,14 = x

214,286 = x


Svar #4
29. oktober 2009 af askek91 (Slettet)

 okay, mange tak skal du have. kan ikke se hvorfor jeg ikke selv kunne løse det, men sådan er det jo nogle gange med matematik :) mange tusind tak


Skriv et svar til: udregning af hvornår y=30+0,85x krydser y=0,99x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.