Matematik

hjælp det haster virkeligt meget.

31. oktober 2009 af lahme (Slettet)

der et spørgsmål som jeg ikke helt forstår så please hjælp mig.

jeg kan ikke huske helt hvordan man regnede det ud..

prisen på en vare er steget fra 622 kr til 790 kr. Hvor mange procent er varens pris steget med?


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2009 af mathon

prisny/prisgammel = 1+r = (790/622) = 1,2701

r = 0,2701 = 27,01%


Skriv et svar til: hjælp det haster virkeligt meget.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.