Matematik

Rette!!

01. november 2009 af Manjajensen (Slettet)

År: 2001

Antal konfirmationer: 910

Fra 2001 til 2002 steg antallet af konfirmander med 11%

Hvor mange konfirmander var der i 2002?

så skal jeg vel bare sige
 

11% * 910 og divider med 100 = 100,1 + 910 = 1010,1

Og jeg afrunder det ned til 1010. Ikke??


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2009 af Exupery (Slettet)

11%=0,1

910*0,1=91

910+91=1001

Eller den hurtigt måde, hvor du blot siger:

910*1,1=1001


Svar #2
01. november 2009 af Manjajensen (Slettet)

Du har skrevet at 11% er = 0,1 når det er 0,11 . og svaret giver 1010!!


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. november 2009 af Exupery (Slettet)

Hvorfor skal jeg så rette, når du sagtens kan selv? Du kan rette mig næste gang (igen)!

:-)

Men du burde nu alligevel bruge den hurtige metode, når du er så dygtig.

11% er retmæssigt 0,11, hvorfor du blot  beregner:

910*1,11=1010,1≈1010 konfirmationer.

(Du kan måske ikke se hvorfor endnu, men min metode er smartere, når du kommer lidt videre i systemet)


Svar #4
01. november 2009 af Manjajensen (Slettet)

Hahaa. det skal jeg nok huske.. Hehe :-)


Skriv et svar til: Rette!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.