Matematik

Rette!

03. november 2009 af Manjajensen (Slettet)

Cylinderen.

Find cylinderens rumfang, når radius i grundfladen er 30 cm. og højeden er 80 cm.

Skal jeg så ikke sige:

V= 3,14*r2*h

V=3,14*30*30*80=226080 cm3(enheden er cm3 ikke)

Find også omkredsen af grundfladen.?

Skal jeg så ikke sige:

O= 2*3,14*r*h

O=2*3,14*30*80=15072 cm( enheden er cm ikke?)

Håber på i hurtigt gider at rette ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2009 af Isomorphician

O = 2*r*π


Svar #2
03. november 2009 af Manjajensen (Slettet)

I min formelsamligng står der det jeg har skrevet?

Men er det andet ellers rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. november 2009 af Isomorphician

2*π*r*h = arealet af den krumme overflade.


Svar #4
03. november 2009 af Manjajensen (Slettet)

Nårh okay.. Mange tak!! Men ellers er mine enheder rigtigt ikke?


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. november 2009 af Isomorphician

Jo.


Skriv et svar til: Rette!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.