Matematik

hjælp med funktioner

04. november 2009 af denhoss (Slettet)

jeg har en funktion f(x) som er givet f(x) = 3 * x^2 - 7x + 10

også bestem en ligning for tangenten, der har hældningskoefficienten 12. hint: løs f'(x) = 12
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2009 af lkjhgf (Slettet)

Så skal du løse 6x-7=12 for at finde skæringspunktet, og så ellers gøre som i det andet delspørgsmål...


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. november 2009 af mathon

se tilføjelse
i
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=757098&goto=757164#757164


Svar #3
04. november 2009 af denhoss (Slettet)

hvordan finder man skæringspunktet?


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. november 2009 af mathon

svar
i
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=757098&goto=757164#757164


Skriv et svar til: hjælp med funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.