Matematik

Funktioner

05. november 2009 af Rynke800 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej jeg har en opgave jeg gerne vil have noget hjælp med: 

Funktionerne f og g er for alle reelle tal x bestemt ved, at:

a)          f(x)=2x+4  og    g(x)=x+3

b)          f(x)=2^x    og     g(x)½x-5

c)          f(x)=x^2+x  og   g(x)=-x+2

Bestem regneforskrifter for f*g  og g*f

Ville være meget glad, hvis i kunne hjælpe mig med dette. Bare at skrive facits.


Svar #1
05. november 2009 af Rynke800 (Slettet)

Ville virkeligt sætte pris på noget hjælp.. 


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.