Matematik

Funktioner.

07. november 2009 af zyzrack (Slettet) - Niveau: B-niveau

to funktioner er givet ved

f(x) = x+200 og g(x) = -3x+600

bestem førstekoordinaten til skæringspunktet mellem graferne for de to funktioner.


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2009 af 215 (Slettet)

substitution ?

F(x) = g(x) 


Skriv et svar til: Funktioner.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.