Kemi

forklaring af formel

09. november 2009 af dumsen (Slettet)

Hejsa... sidder med denne ligning jeg ikke kan forstå

n = P • V / T • R

Startvolumen 8
Slutvolumen 64
Vandets temp. 68
Acetones densitet 0,7908 g
 

Jeg ved ikke hvad de forskellige bogestaver står for.. Har en annelse om dem bortset fra P...


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. november 2009 af mathon

n: antal mol
P: tryk (pressure)
V: rumfang (volumen)
T: den absolutte temperatur i Kelvin
R: den universelle gaskonstant

.............

du skal opgive enhed på alle størrelser


Svar #2
09. november 2009 af dumsen (Slettet)

Hmm sådan så du kunne hjælpe med at sætte ind i ligningen ?

n = P • V / T • R


Svar #3
10. november 2009 af dumsen (Slettet)

slet ingenn ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. november 2009 af mathon

d = (p·M)/(R·T)                     d er densiteten = massefylden


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. november 2009 af mathon

...men det fremgår ikke tydeligt,
hvad
du søger forklaret


Skriv et svar til: forklaring af formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.