Matematik

hjælp det haster virkeligt meget

16. november 2009 af lahme (Slettet) - Niveau: C-niveau

4(2x-1) - 5x = 2 + x

kan ikke huske hvordan man regnede det uf


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. november 2009 af maddse (Slettet)

Gang parantesen ud og saml i x-led og konstant-led.

- ligesom i de andre opgaver du har lagt op..............


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. november 2009 af mathon

4(2x-1) - 5x = 2 + x                              gang hvert led i parentesen

(4·2x - 4·1) - 5x = 2 + x    

(8x - 4) - 5x = 2 + x                               hæv plus-parentesen

8x - 4 - 5x = 2 + x


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. november 2009 af MN-P (Slettet)

Hvorfor skriver du ikke bare alle opgaverne på en gang. Du har åbenbart alligevel valgt at du hellere vil tigge om at vi laver dem for dig, end du vil risikere at komme til at lære noget af det.


Skriv et svar til: hjælp det haster virkeligt meget

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.