Matematik

Isolering af R

22. november 2009 af streetkingz (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, hjælp jeg kan ikke få det her til at passe. jeg skal isolere r. men jeg er meget usikker på det jeg er nået frem til.

O=2πR
0=(O/2π)R
R=O/(2π)
 

er det rigtigt???
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Divider på hver side med 2*pi. Det du har lavet er forkert.


Svar #2
22. november 2009 af streetkingz (Slettet)

på den måde mange tak.


Svar #3
22. november 2009 af streetkingz (Slettet)

hvad med den her 

V= 3/4 π r3


Skriv et svar til: Isolering af R

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.