Matematik

HJÆLP den afledede funktion!

24. november 2009 af brugerslettet (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle sammen Plz help me, den er opgave er virkelig en dræber, jeg øver mig til eksamen!

Man skal beregne den afledede funktion se dokumentet

PLease Help

På forhånd tak!
 

Vedhæftet fil: opga.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2009 af jesperher (Slettet)

#0

tænk på, at ikke alle kan læse docx..

så hvis du vil have en lille større chance for at få hjælp, redigere du det til en word 03 version.

(ikke at jeg kan hjælpe, men kan være der er andre der kan)


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. november 2009 af Danner39 (Slettet)

Kan ikke åbne filen. Den siger, at der er problemer med indholdet.


Svar #3
24. november 2009 af brugerslettet (Slettet)

okay Hehe her der en word 03 version :)

Vedhæftet fil:opgave.doc

Brugbart svar (0)

Svar #4
24. november 2009 af Exupery (Slettet)

Man kunne godt forstå din første tråd. Mit råd er stadig det samme. Men jeg kan godt lave den, hvis det er. Er der bare ingen grund til, når din lommeregner kan klare det på 2 sek..

Hvis du selv vil forsøge dig, skal du huske på dine potensregler og så skal du overveje, om det, når du har skrevet lidt om på udtrykket, er nemmest at bruge produkt- eller kvotientreglen.


Svar #5
24. november 2009 af brugerslettet (Slettet)

vil du ik lave den, min lommeregner siger noet rigtig mærkelig, og jeg vil hellere gerne forstå det uden lommeregner plz plz plz :)


Brugbart svar (0)

Svar #6
24. november 2009 af Exupery (Slettet)

Jamen, den giver jo noget mærkeligt... Det kan du også se på den ved et øjekast.


Svar #7
24. november 2009 af brugerslettet (Slettet)

jamen vil du ikke hjælpe mig plz, jeg vil nemlig gerne forstå det ::)


Brugbart svar (0)

Svar #8
24. november 2009 af Exupery (Slettet)

Nej, jeg gider faktisk ikke. Den tager lang tid med de potenser..

Men med det jeg skrev i #4, burde du selv kunne løse den. Ellers må du vente til Mathon logger på, han gider nok at regne den. :/


Brugbart svar (0)

Svar #9
24. november 2009 af Danner39 (Slettet)

Til at starte med kan du omskrive dine kvadratrødder til potens fx:

4kvadrod(x) = x^(0,5/4)

Den afledede funktion findes:

x^a = ax^(a-1)


Brugbart svar (0)

Svar #10
24. november 2009 af Exupery (Slettet)

#9 Den holder ikke. 4√x=x1/4


Svar #11
24. november 2009 af brugerslettet (Slettet)

HELP ME Mathon? #0


Brugbart svar (0)

Svar #12
24. november 2009 af Danner39 (Slettet)

10 # Du har ret. har vist sovet i timen. Det er ved at være længe siden jeg sidst har omskrevet n'te'rods kvadratrødder :-)


Brugbart svar (0)

Svar #13
25. november 2009 af mathon

#11

se

Vedhæftet fil:differentiation_41.doc

Skriv et svar til: HJÆLP den afledede funktion!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.