Matematik

Hjælp til funktions ekstrema

28. november 2009 af Meandmy1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvorledes en funktions ekstrema kan bestemmes ved hjælp af differentialregning??? Tak!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2009 af Isomorphician

Løs: f'(x) = 0


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. november 2009 af BJK08 (Slettet)

Lav monotoniforhold. Løs f'(x)=0, lav monotonilinje, find fortegnsvariationen og konkluder på monotoniforholdene (Fx. Funktionen er voksende/aftagende i intervallet xxxx. Den har et maksimums- og/eller minimumssted i x= .... med værdien f(x)=.......)


Svar #3
29. november 2009 af Meandmy1 (Slettet)

Tak, men det er Teori, skal forklar det med ord;)


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. november 2009 af BJK08 (Slettet)

Du kan sagtens omformulere det jeg har skrevet til ord (:

Skriv bare hvis du går i stå. Så kan jeg måske hjælpe dig videre.


Svar #5
29. november 2009 af Meandmy1 (Slettet)

Tak ;)


Skriv et svar til: Hjælp til funktions ekstrema

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.