Matematik

Funktioner

03. december 2009 af elissa92

Jeg har uploadet filen..

Jeg har lavet opgaven, men har så fået et forkert resultat. Det ville være super godt, hvis du kan se hvor fejlen opstår :D

Vedhæftet fil: FUNKTIONER.pdf

Brugbart svar (1)

Svar #1
03. december 2009 af PoKulaKi (Slettet)

 Jeg tror, at der er en fortegnsfejl i din udregning af b

jeg får b = 11-3a


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. december 2009 af MN-P (Slettet)

86 = 25a + 5b + 9 – 4a + 2b                             b = -11 + 3a  her er fejlen

86-9-25a+4a=7b⇒

77-21a=7b⇒

11-3a=b

fortsæt derfra


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.