Matematik

46189:187=et gange styk nogen der kan hjælpe med en måde??

04. december 2009 af saraklar (Slettet)

46189:247= et gange styk =

46189:187=et gange stykke=

Nogen der har en måde at gøre det på??


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2009 af Duffy

Du skal dividere 46189 med 247. (=187)

Tast det ind i din lommeregner, eller? skal det regnes i hånden?


Svar #2
04. december 2009 af saraklar (Slettet)

ja men det skaljo give et gange stykke?? hvad skal jeg så skrive ved svaret???


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. december 2009 af Duffy

Man kan forestille sig at det der søges er dette:

46189 = 247*187

...men som du præsenterer det herinde, er det det rene vrøvl.


Svar #4
04. december 2009 af saraklar (Slettet)

Det forstår jeg ikke det står sån i opgaven......


Skriv et svar til: 46189:187=et gange styk nogen der kan hjælpe med en måde??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.