Matematik

virkelige værdi

05. december 2009 af ayahj (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej allesammen :D

Håber i kan hjælpe mig med disse opgaver.

Dev virkelige udledning af kvælstof i 1993 viste sig at være 10% lavere end den udregnede værdi af Gk (GK= 732,3075)

1) beregn den virkelige Gk værdi for renseanlægget??

sønderjyllands amt kræver at gennemsnittet af Gk mængden på årets kontroldage højst må svare til 8mg pr liter spildevand. ( på kontroldagen er det 9,8 mg pr liter)

2) giv en vudering af, i hvor høj grad renseanlægget opfylder  amtets miljøkrav??

på forhånd TAK


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2009 af MN-P (Slettet)

Virkelig værdi = GK-GK*10/100


virkelig værdi er 10% lavere end den udregnede værdi på 8 mg

vv-vv*10/100=8

vv=8*100/90 = 8,89 mg/litter


Svar #2
06. december 2009 af ayahj (Slettet)

tusind tak, men hvad er vv??

,

Svar #3
06. december 2009 af ayahj (Slettet)

hvor fik du 90 fra??

,

.

,

Skriv et svar til: virkelige værdi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.