Matematik

Differential?Vil i ikke hjælpe med , på forhånd tak

07. december 2009 af 91Sarah (Slettet) - Niveau: B-niveau

Vil i ikke kigge på det vedhæfte fil og forklar mig hvad opagaverne går på taak. Det er noget som skal afleveres imorgen..

Vedhæftet fil: MATEMATIIIK.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2009 af NejTilSvampe

 Jammen find f'(3) burde være rimlig lige til.

Tallet fortæller hvor hurtigt antallet af mikroorganismer stiger/falder over tid.

f(t) = 13  burde også være rimlig nemt at løse.

Find maksimum. Det gør du ved at sætte f'(x) = 0 og løser for x, så finder du nemlig alle de vandrette tangenter. Find så det største maksimum i intervallet [0;6,9]


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. december 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Jo, det første du gør, er at differentiere funktionen, så får du 3-½*e½t, f ' (3 ) bliver så 0,759 (det er fundet ved at indsætte den opgivne værdi for t). Og hvad fortæller så differentialkvotienten? Ja der ser du på enheden df(t)/dt (antallet pr tidsenhed, det vil sige det aftager med 0,759 individer pr. tidsenhed. Det maksimale antal finder du ud af, hvis du tgner funktionen f(t)


Svar #3
07. december 2009 af 91Sarah (Slettet)

Mange taaak... Til begge to


Svar #4
07. december 2009 af 91Sarah (Slettet)

Når jeg differentiere får jeg to resultater ?

Jeg får 3-0,5(1.64872)t og 3-0,5•ln(e)•e0,5t

Hvad er rigtig?


Svar #5
07. december 2009 af 91Sarah (Slettet)

f(t)=13, jeg kan godt solve det ikke ? altså 13= 3-0,5(1.64872)t            ???


Svar #6
07. december 2009 af 91Sarah (Slettet)

Any help??


Skriv et svar til: Differential?Vil i ikke hjælpe med , på forhånd tak

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.