Matematik

Eksponentielle funktioner

08. december 2009 af piraten1234 (Slettet) - Niveau: C-niveau

en eksponentiel sammenhæng har ligningen:
y = 3,14 * 1,27^x
hvordan finder jeg y-værdien når x=7?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2009 af ramuk (Slettet)

Du skal bare indsætte 7 på x's plads:

y = 3.14*1.27^7

y = 16.7323

Burde være ret indlysende!?


Svar #2
08. december 2009 af piraten1234 (Slettet)

undskyld, det var egentligt heller ikke mit spørgsmål..
jeg skal beregne fordoblingskonstanten T2 for den.
det er ret meget dér det går galt.. Nogen der kan hjælpe?


Skriv et svar til: Eksponentielle funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.