Matematik

Løs ligning ln(2x-0,5)=0

09. december 2009 af Louise Hansen1307 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Sidder med denne ligning, ved ikke om man skal gøre noget specielt når der er med ln.

ln(2x-0,5)=0

Håber i kan hjælpe :o)


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2009 af Isomorphician

ln(2x - 0,5) = 0 <=>

eln(2x - 0,5) = e0 =1 <=>

2x - 0,5 = 1


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. december 2009 af bboblzs (Slettet)

Du skal anvende, at ln(1)=0


Svar #3
09. december 2009 af Louise Hansen1307 (Slettet)

Tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Løs ligning ln(2x-0,5)=0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.