Matematik

Fikspunkter for en kompleks funktion

10. december 2009 af grau90 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej.

Hvordan finder man fikspunkter og periode-2-punkter for den komplekse funktion f(z) = z^2 - 0,9   ?

Mvh. Jeppe


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2009 af peter lind

Løs ligningerne f(z) = z og f(f(z)) = z


Svar #2
10. december 2009 af grau90 (Slettet)

Hvordan griber man de ligninger an?


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. december 2009 af peter lind

Start med at skrive dem op.


Svar #4
10. december 2009 af grau90 (Slettet)

Jeps. med a, b og c og diskriminanten. ikke?


Skriv et svar til: Fikspunkter for en kompleks funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.