Matematik

Forskrift for hastigheden

12. december 2009 af Takeo (Slettet) - Niveau: B-niveau

En stor Volve og en mindre Folkevogn stiller op til hastighedsprøve. De to biler tilbagelagte vej som funktion af tiden tænkes givet ved:

Volvo: s1=1,5*t^2

Folkevogn: s2=1,0*t^2

Hvordan bestemmer jeg for hver af de to biler en forskrift for hastigheden v som funktion af tiden?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2009 af Erik Morsing (Slettet)

ds/dt=v


Skriv et svar til: Forskrift for hastigheden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.