Matematik

rettelse- haster! :)

13. december 2009 af bjorkliv (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle, sidder her med en opgave, som jeg er i trivl om jeg har lavet rigtig som håber der er en der vil rette den for mig:)

opgave beskrivelsen lyder følgende:

undersøg om punkterne A og B ligger på grafen for f, når:

f(x)=2/3x+4, A(6,7) B (6,8)

kan det så passe at den kommer til at se sådan her ud?

a f(x) = 2/3x + 4

7=2/36+4

7= 12/3 + 4

7 = 4+4

7 = 8

den er derfor forkert

b f(x) = 2/3x +4

8= 2/3*6+4

8 = 12/3 +4

8 = 4+4

8 = 8

det er derfor rigtigt
 

På forhånd tak .

vh.


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2009 af Isomorphician

Korrekt.


Svar #2
13. december 2009 af bjorkliv (Slettet)

.


Svar #3
13. december 2009 af bjorkliv (Slettet)

okay mange tak , men skal der være de der pile i sidden ?


Svar #4
13. december 2009 af bjorkliv (Slettet)

.


Skriv et svar til: rettelse- haster! :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.