Matematik

Find areal i firkant

14. december 2009 af Tef159 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Som der er skrevet i overskriften, skal jeg finde et areal i en firkant.

<A=125º. |AB|=30, |BC|=40,  |CD|=50 og  |DA|=20

Arealet er 1095.


Brugbart svar (2)

Svar #1
14. december 2009 af NejTilSvampe

Du kan dele det op i trekanter.

ABD og BCD f.eks.

arealet af ABD vil så være = ½sin(A)*|AB|*|DA| 

for BCD kan du bruge heronsformel eller sårn noget. 


Brugbart svar (1)

Svar #2
14. december 2009 af Anxyous (Slettet)

"Som der er skrevet i overskriften, skal jeg finde et areal i en firkant.

<A=125º. |AB|=30, |BC|=40, |CD|=50 og |DA|=20

Arealet er 1095."
 

Der har du jo så dit svar.


Svar #3
14. december 2009 af Tef159 (Slettet)

Ja, det er jeg klar over. ;)
Men spørgsmålet er, HVORDAN gør jeg det?


Brugbart svar (1)

Svar #4
14. december 2009 af NejTilSvampe

se #1 


Svar #5
16. december 2009 af Tef159 (Slettet)

jeg kender ikke herons formlen


Skriv et svar til: Find areal i firkant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.