Matematik

Cos og Sin

17. december 2009 af Hejhugo (Slettet) - Niveau: C-niveau

i en trekant bategner a, b og c sidernes længder og A, B og C størrelserne af vinklerne. det gælder at:

a/sinA = b/sinB

Beregn A, når B = 35 grader, a = 4 cm b= 6 cm

nogen der kan hjælpe med denne svære opgave? (:


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. december 2009 af mathon

hvor A er spids

sin(A) = a·sin(B)/b = 4·sin(35°)/6

    Aspids = sin-1(4·sin(35°)/6) = 22,5º


Skriv et svar til: Cos og Sin

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.