Kemi

usikkerhed s ?

01. januar 2010 af msn88 (Slettet)

hej

der står i min opg at:

en HPLC-eluent fremstilles ved at afmåle fölgende voluminer med måleglas:

500 mL ionbytte vand, s = 5 mL

400 mL ethanol, s = 5mL

100 mL 5,0 % phoshorsyre, s = 2,5 mL

a, beregn den absolutte usikkerhed, s, og den relative usikkerhed som CV%  på det totale volumen

b. angiv det totale volumen med det korrekte antal betydende cifre

betyder s for gennemsnit ?

hvordan löser man a, håber for hjälp


Skriv et svar til: usikkerhed s ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.