Matematik
Areal af legme T
Hej
Har lige et spørgsmål mere, til en anden opgave - se vedhæftet pdf opgave F
Har regnet alle de andre opgaver, men kan ikke finde ud af den sidste - nogen som kan give hint eller formel?
Svar #1
06. januar 2010 af mathon
f(x) = -3x² + 3x +18
g(x) = 2x² - 2x - 12
f(x) = g(x) ⇔ x∈{-2,3}
dvs skæringspunkterne (-2,0) og (3,0)
da f(x)≥g(x) for -2≤x≤3
gælder:
A = -2∫3(f(x)-g(x))dx
Svar #2
06. januar 2010 af nesrevig (Slettet)
Hej
Det jo ikke til den opgave F jeg spørger til i dokumentet.
Undskylder lidt - det er jo volumenet der skal findes
Skriv et svar til: Areal af legme T
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
