Kemi

Har brug for jers hjælp (kemi opgaver)

07. januar 2010 af nonoo (Slettet)

Hvad er den korresponderende syre til

NH3(aq)

HCO3 -(aq)

hvad er den korresponderende base til

H2SO4(I)

HCO3-(aq)

Hvad er oxoniumionkoncentrationen i opløsninger, hvor

[OH-]=1,0 * 10-6 M

[OH-] = 7,6 * 10-11 M

Hvad er hydroxidionkoncentratnen i opløsninger , hvor

[H3O+]=1,0*10-4M

[H3O+]=3,7*10-10 M

har det virkelig svært ved at løse de opgaver, håber at i kan hjælpe mig

på forhånd tak :)


Svar #1
09. januar 2010 af nonoo (Slettet)

Hmmmm er der ik nogen der kan hjælpe mig, med at løse nogle af disse opgaver??????


Skriv et svar til: Har brug for jers hjælp (kemi opgaver)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.