Matematik

areal

08. januar 2010 af 123... (Slettet)

hvordan kan jeg finde arealet af denne trekant, da jeg har følgende oplysninger?:
A = 70 grader
AB =  140 m
BC = 120 m.

AC=150 m

tak på forhånd:)

 

Brugbart svar (2)

Svar #1
08. januar 2010 af Sovsehjerne (Slettet)

Areal=(|AB||AC|sin(A))/2


Svar #2
08. januar 2010 af 123... (Slettet)

tusind tak:) 


Brugbart svar (3)

Svar #3
08. januar 2010 af Ollesolle (Slettet)

Areal = (1/2)bc sin A


Brugbart svar (2)

Svar #4
08. januar 2010 af keg (Slettet)

der er et generelt udtryk, som siger "en halv appelsin" for at huske formlen

A=1/2a*b*sinC (men idag skal I jo ikke huske formlerne, hehe :D)


Brugbart svar (1)

Svar #5
08. januar 2010 af mathon

hvis
        dine sideopgivelser er rigtige
er
        vinkel A = 48,74º

hvis
        vinkel A =70º
er
        mindst en af siderne forkerte
 

               


Svar #6
10. januar 2010 af 123... (Slettet)

 der står også at AD= 100m:)

håber du svarer tilbage


Skriv et svar til: areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.