Kemi
Reaktionshastighed - hjælp ,s
Hej. Jeg har brug for hjælp til en opgave, som jeg egentlig ikke rigtig forstår, ,s
Opgaven lyder:
Skitser for en nulte ordens reaktion ( v = k )koncentrationen af en reaktant R og af et produkt P som funktion af tiden t, når [R]start = 0,1 M og [P]start = 0 til tiden 0, og hastighedskonstanten er 10–3 M/s.
- se evt. bilag for nulte ordens reaktion
Tak på forhånd
Svar #2
09. januar 2010 af Linepedersen1112 (Slettet)
tak, men der står at jeg skal skitser ? hvordan kommer den så til at se ud, kunne du evt. tegne, hvordan den vil se ud ,s ?
Svar #3
09. januar 2010 af Gate2 (Slettet)
Har vedhæftet en fil til dig.
Sådan ville jeg gøre det, bare mindre detaljeret når det er en skitse som viser forholdet mellem reaktant og produkt.
Skriv et svar til: Reaktionshastighed - hjælp ,s
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
