Kemi

Reaktionshastigheds - opgave

12. januar 2010 af Katrine1990andersen (Slettet)

hej. jeg har problemer med en opgave, som lyder

Det foretages nogle forskellige forsøg for at kortlægge reaktionens hastighed.
For forsøg nummer 1 med startkoncentrationerne:
[CH3COCH3] = 1,6 M, [H+] = 0,4 M og [Br2] = 4,1 mM er [Br2] (i mM) til forskellige tider (i sekunder) angivet i Tabel 1.

se tabel 1 i vedhæftet fil :


c) Vis hvordan man ud fra data kan finde reaktionsordnen mht.(med hensyn til) dibrom og angiv den fundene ordnen.

d) Bestem initialhastigheden v1 af reaktionen
 

Vedhæftet fil: reaktionshastighed.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2010 af Ramses I (Slettet)

Jeg har løst opgaven i excel.

Opgaven er løst med Vant Hoff - metoden og hvis du søger på denne, kan du finde beviset for denne metode.

Vedhæftet fil:bromkinetik13.01.2010.xls

Skriv et svar til: Reaktionshastigheds - opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.