Matematik

afledede funktion

15. januar 2010 af dennise (Slettet) - Niveau: B-niveau

                    At  angive den afledede funktion følgende funktion

                        f(x)=x^2+x/4

                      hvordan regnes den ? den afledede funktion er det det samme som f `(x)?

                                 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. januar 2010 af hvadmeddet (Slettet)

Ja. Den afledte funktion til f(x) er f'(x).


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. januar 2010 af Isomorphician

Hvor meget skal over brøkstregen?

f(x) = (x2 + x)/4

eller

f(x) = x2 + (x/4)


Svar #3
15. januar 2010 af dennise (Slettet)

f(x)=x^2+x/4


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. januar 2010 af mathon

f(x) = x2 + (1/4)x

f '(x) = 2x + (1/4)


Svar #5
16. januar 2010 af dennise (Slettet)

                 f(x)=(x^2+x)/4   hvad er f `(x)=?


Brugbart svar (0)

Svar #6
16. januar 2010 af hvadmeddet (Slettet)


Svar #7
16. januar 2010 af dennise (Slettet)

kan man gøre det på en anden måde at finde f `(x)?

når den hedder    f(x)=(x^2+x)/4    f `(x)=?


Brugbart svar (0)

Svar #8
17. januar 2010 af hvadmeddet (Slettet)

Det er f'(x) jeg har skrevet i #6.


Skriv et svar til: afledede funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.