Matematik

Kuglens ligning

17. januar 2010 af SarahHarding (Slettet)

Hej,

Jeg skal bare lige være sikker på at jeg får det rigtige resultat:

jeg skal finde centrum og radius i en kugle

x^2+8x+y^2+4y+z^2-2z=9⇒

(x+4)^2-16+(y+2)^2-4+(z-1)^2=9⇒

(x+4)^2+(y+2)^2+(z-1)^2=30

C(-4,-2,1)

r=√30


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. januar 2010 af peter lind

Bortset fra at du har glemt et 1 tal i anden linje er det rigtigt.


Svar #2
17. januar 2010 af SarahHarding (Slettet)

 den står faktisk på mit papir, men tak alligevel. Rart at få bekræftigelse


Skriv et svar til: Kuglens ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.