Matematik

Løs ligningen: 2e^x-10=0

18. januar 2010 af superstat (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hjælp mig !!!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2010 af Exupery (Slettet)

Samme måde som du løser enhver ligning, og så skal du huske, at ln(e^x)=x.


Svar #2
18. januar 2010 af superstat (Slettet)

Ja, men kan ikke huske hvad det betyder det e?


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. januar 2010 af Youseff (Slettet)

.


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. januar 2010 af Exupery (Slettet)

Det er bare et tal. e=2,7.... så vidt jeg husker. Men det er ligegyldigt.


Skriv et svar til: Løs ligningen: 2e^x-10=0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.