Matematik

Algebra x = q + r

19. januar 2010 af Lmbb (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej matematikmennesker.

Jeg håber i kan give mig svar på denne opgave. Det kniber til for mig at finde ud af den! s;

I må meeeeget gerne give mig et svar inden Torsdag 21/1 for jeg skal aflevere opgaven Fredag 22/1

Opgave (1) Giv eksempler på hvad q, r, p, og z kan betyde, for at følgende regneudtryk giver mening.

a) z = q+r

b) z = q-r

c) z = q : r

d) p = q * (r+z)

e) p = q + r : z

HÅBER I KAN GIVE MIG ET SVAR!


Skriv et svar til: Algebra x = q + r

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.