Matematik

Brug for hjælp :)

19. januar 2010 af Billal001 (Slettet) - Niveau: C-niveau

En mobilabonnent betaler 0,70 kr. pr minut for samtaler og 0,20 pr sms.
En måned var regningen i alt på 486 kr. for et antal sms'er og 630 minutters samtale.

A) Hvor mange smser er der sendt.
B) Opstil en formel til at beregne, hvor meget der skal betales for x smser og t minutters samtaler.


Svar #1
19. januar 2010 af Billal001 (Slettet)

Eller bare opstille en formel for mig please :) Den er lidt complicated..


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. januar 2010 af khano112 (Slettet)

Jeg er ikke den store haj til mat, men prøv dette i a)

A)= 0,70*630+X*0,20=486, så finder du x og ganger med 0,20

En nemmer måde er: du ved at et minuts tale koster 0,70 og der er brugt 630, gang 630 med 0,70 og træk det fra 486, resterende penge skal du bare dividere med 0,20, så er svaret på Aeren


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. januar 2010 af khano112 (Slettet)

 Det andet må bare være, f(x)=x*0,20+t*0,70


Svar #4
19. januar 2010 af Billal001 (Slettet)

Tusind tak skal du have Khano. :) !

- Billal


Skriv et svar til: Brug for hjælp :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.