Kemi

hjælp til en opgave plz ;/

19. januar 2010 af Katrine1990andersen (Slettet)


Ved en første ordens proces(v = K·[A]) er koncentrationen af en reaktant A til start
[A]0 =200 mM, og halveringstiden er 10 sekunder

b) Beregn [A] til tiderne 10, 20, 30, 40, 50 og 60 s, og tegn [A] som funktion af tiden.
200 mM = 10 s
100 mM = 20 s
50 mM = 30 s
25 mM = 40 s
12,5 mM = 50 s
6,25 mM = 60 s

 er dette rigtigt ?



c) Find hastighedskonstanten k for reaktionen.
d) Beregn [A] til tiden t = 125 s

hjælp til at besvare de sidste to spørgsmål ,s


Skriv et svar til: hjælp til en opgave plz ;/

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.