Matematik

To funktioner

20. januar 2010 af miss-70c (Slettet)

9.14 To funktioner f og g har forskrifterne f(x)= √(3x+) 9 og g(x)= x+3
Graferne for f og g afgrænser i anden kvadrant en punkmængde M, der har et areal.
bestem arealet af M
for k > 0 afgrænser graferne for de to funktioner sammen med linjen med ligningen x = k i først kvadrant en punktmængde N
bestem k, så arealerne af M og N er lige store.
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. januar 2010 af Erik Morsing (Slettet)

Tegn funktioner, så kan du bedre se, hvad du skal integrere.


Skriv et svar til: To funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.