Matematik

Hvad står H(x) for?

24. januar 2010 af Studieportalen1995 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej alle sammen nu sidder jeg og laver matematik aflevering og har glamt hvad H(x) står for? altså jeg ved hvordan man regner hyppigheden af x "h (x)", Det er det antal gange x er nævnt. men hvad skal man så skrive under H (x).. altså med stort h.

Håber i forstår.  


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. januar 2010 af LauraAam (Slettet)

Kan du prøve at skrive din opgave ind?


Svar #2
24. januar 2010 af Studieportalen1995 (Slettet)

Jo to sec.


Svar #3
24. januar 2010 af Studieportalen1995 (Slettet)


x      h(x)    H(x)
46    1
47    2
48    4
49    2
50    4
51    7
52    2
53    12
54    5
55    2
57    1
58    1
59    2
60    3
61    1
 


Brugbart svar (1)

Svar #4
24. januar 2010 af idra (Slettet)

H(x) står for kumuleret hyppighed. Du lægger h(x) værdierne sammen

1+2=3

3+4=7

7+2=9

osv. håber du kan bruge det :) 


Skriv et svar til: Hvad står H(x) for?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.