Matematik

Ikke differential funktion

25. januar 2010 af MisSluis (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvorfor er f(x) = [x] ikke en differentiabel funktion???
 

Er der nogen, som kan give et uddybende svar på dette?

Evt. lidt hjælp til at illustrere det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2010 af Danielras (Slettet)

Det skrives |x|. Og den er ikke differentiabel da den afledte ikke kan defineres for x=0.
 


Svar #2
26. januar 2010 af MisSluis (Slettet)

Det vil sige, at funktionen f(x)=/x/ ikke er differentiabel. Er det korrekt?


Skriv et svar til: Ikke differential funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.