Matematik

løs ligninger

26. januar 2010 af IraQiiia (Slettet)

heej er der nogen der kan hjælpe

sin(x) = 0,14        , x∈[0,2π]

cos(x)= -0,8739   , x ∈[0,2π]

sin2(x) + sin(x) - 1 = 0 , x ∈ R


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2010 af Dynin (Slettet)

#0 for opgave 1 og 2 tag den inverse til sin resp. cos og betragt enhedscirklen ... der er to løsninger i deres interval.

ad 3) dette er en andengradsligning i sin(x) ... sætter du y=sin(x) bliver dette mere klart ... bestem rødderne og løs :-)


Svar #2
28. januar 2010 af IraQiiia (Slettet)

tusind tak for hjælpen


Skriv et svar til: løs ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.