Matematik

Hjælp tager kun 2 sek (matematik)

29. januar 2010 af gameir02 (Slettet) - Niveau: C-niveau

En fodboldbane er 110 meter lang og 60 meter bred. Hvor lang er diagonalen af fodboldbanen?


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. januar 2010 af bemil (Slettet)

phytagoras

1102+602=(Diagonalen)2


Brugbart svar (1)

Svar #2
29. januar 2010 af volume (Slettet)

phytagoras= a2+b2= c2

1102+602=diagonalen2

              1702      = diagonalen2

               √1702            =  diagonalen

                         håber det var hjælp nok )=?


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. januar 2010 af Lukka (Slettet)

1102+602 ≠ 1702 !!!


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. januar 2010 af bemil (Slettet)

√1702  =  170


Brugbart svar (0)

Svar #5
31. januar 2010 af Lukka (Slettet)

Det er rigtigt, men svaret er √(1102 + 602 )≈ 125


Brugbart svar (0)

Svar #6
31. januar 2010 af bemil (Slettet)

Ja jeg håber ikke at mit svar forvirrede. Jeg prøvede bare at poientere at det at tage kvadratrod og sætte i anden potens ophæver hinanden. Det er selv følgelig IKKE svaret på denne opgave. Det skulle nok have set sådan ud, for at undgå enhver tvivl:

√x2 = x


Skriv et svar til: Hjælp tager kun 2 sek (matematik)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.